Donor kant: Week 11

maandag 20 februari 2012


Een lekkere week gehad die ontzettend goed afgesloten is.
Dinsdag de 14 februari mijn vrouw een verwen pakket gegeven bij een schoonheidsspecialiste.
Tijdens haar behandeling ben ik de sportzaal in geweest. Eerst wat in gefietst, daarna wat apparaten gedaan voor zowel de schouders en borst. Daarna rustig geprobeerd wat aan de buikspieren gedaan. Voor het eerst sinds de operatie, dus rustig aan en weinig gewicht. Het voelde prima. Even koffie drinken en dan de loopband op. Eerst rustig, dat gaat goed, dus de snelheid wat opvoeren. Na enkele minuten weer even wat sneller. De teller staat op 10.3 km/u en het gaat!!!!! Fantastisch. Na 12 minuten, 2 km, uitlopen en rustig een kop koffie en wat energiedrink drinken. Het voelde goed, wel moe.
Woensdag, donderdag en vrijdag enkele uren naar school geweest. Vrijdag moest ik toegeven dat dat best vermoeiend is. Nog twee weken en dan ga ik weer voor de klas. Rustig aan startend met één klas.
Vrijdag vanuit school eerst mijn vrouw ophalen en daarna door naar Bergen (NH). 3 overnachtingen in een hotelletje, lekker uitrusten, shoppen (goed geslaagd!), wandelen en lekker eten. Lekker samen met mijn vrouw alleen voor het eerst sinds dat Tim te horen kreeg dat hij nierfalen had.
Op naar de volgende week.

0 reacties:

Een reactie posten

  © Blogger template On The Road by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP